Frequently Asked Questions

Waar vind ik de prijzen van materialen?

Gezien het uitgebreid gamma aan materialen kunnen wij onmogelijk een prijslijst van onze producten online plaatsen of u een volledige prijslijstbezorgen.

U kan wel steeds een prijsaanvraag lanceren voor de materialen die u nodig heeft of uw plannen bezorgen. Ook kan u steeds langskomen, zodat wij u met raad en daad kunnen bijstaan. Voor sommige producten zijn er ook tarieflijsten beschikbaar in onze winkel.

Is de het klinkerpark open op zondag?

Het klinkerpark is alle dagen en 24 u op 24 u toegankelijk. U kan na uw bezoek via e-mail bestellen of een offerte aanvragen.

Wat vind ik in Wilsele en Lubbeek?

In beide vestigingen kan u alle materialen bestellen.
In onze grote toonzaal in Wilsele vindt u ruwbouw materialen, vloeren, wanden, tuinmaterialen en bepaalde onderhouds- en afwerkingsproducten.

Onze vestiging in Lubbeek bestaat uit doe-het-zelf artikelen, pannen, leien, crepi, bezetting, gipsplaten, verschillende soorten hout, isolatie en allerlei gereedschap.

Mocht u twijfelen, bel of mail even, zodat we u een tevergeefse rit kunnen besparen.

Kunnen wij een afspraak maken voor een advies op maat?

Onze gespecialiseerde werknemers willen u met plezier helpen indien u vragen heeft of een afspraak wenst te maken.
U kan dit doen door een mail te sturen naar info@celis.be
Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Kan ik mijn aangekochte goederen terugbrengen?

In principe nemen wij nooit geleverde goederen terug. Wanneer wij uitzonderlijk en in bepaalde gevallen in de terugname toestemmen, dan geschiedt dit alleen voor ongebruikte en fris gebleven materialen waarvan de verpakking nog ongeschonden is. Alleen volledige dozen voor vloer- en muurtegels, alleen volledige palletten voor stenen, pannen,… enz, zouden dus in aanmerking komen. De terugbetaling zou bovendien slechts gebeuren tegen 70% van de oorspronkelijk gefactureerde waarde. De kosten van terugname zullen worden aangerekend.

Producten die op maat zijn gemaakt of speciaal zijn besteld voor u, kunnen in geen enkel geval worden teruggebracht voor terugbetaling.

Kunnen jullie natuursteen plaatsen?

In onze twee vestigingen voor natuursteen in Heverlee en Lubbeek heeft u een grote keuze aan natuursteen. Wij kunnen  eveneens aangekochte natuursteen plaatsen indien u dit wenst.

Kunnen jullie materialen plaatsen?

Wij zijn enkel een leverancier van materialen en kunnen geen materialen plaatsen. Wij beschikken echter over een uitgebreid netwerk met contacten om u verder te kunnen helpen bij het plaatsen van de aangekochte materialen. Indien u vragen heeft in verband met aannemers of u zoekt een aannemer, contacteer ons dan gerust.

Wij kunnen wel bepaalde materialen, zoals welfsels, regenwaterputten en dergelijke onmiddellijk op de juiste plaats lossen.

Kunnen bestelde materialen geleverd worden ?

Wij kunnen onze artikelen bij u thuis of op de werf leveren met een kraanwagen. We maken gebruik van een zone tarifering en proberen binnen de 48 uur na aankoop goederen die op stock zijn bij u te leveren.
Indien u goederen wil laten leveren die niet op stock zijn, kan u met uw vraag terecht in de specifieke vestiging. Daar zal een van onze werknemers u de levertijd exact kunnen meedelen.